abonează-te la newsletter!

Trenulețul

21 October 2011

O mamă stătea în bucătărie, în timp ce fiul ei se juca cu trenulețul în sufragerie. La un moment dat, mama aude trenul oprindu-se și pe fiul ei spunând:
- Toți pasagerii care coborâți, duceți-vă la mama dracului. Toți ceilalți care mergeți mai departe stați în p*zda mamii voastre liniștiți pe scaune, ca pleacă trenu!.
Mama stupefiată merge în living și îi spune:
- În casa asta nu se folosește asemenea limbaj! Acum, treci în camera ta și nu ieși de acolo 2 ore. De-abia apoi te poți juca cu trenulețul, din nou, dar numai dacă nu vei mai folosi asemenea limbaj.”
După două ore, copilul se întoarce din cameră și începe sa se joace cu trenulețul. În curând, trenul se oprește la următoarea stație, maică-sa îl aude spunând:
- Toți pasagerii care trebuie să coboare, vă rog nu uitați să vă luați toate bagajele. Pentru cei care urcați, vă rugăm să așezați bagajele la locurile special destinate. Vă reamintim că nu se fumează în compartimente. Vă dorim o călătorie plăcută și relaxanta alături de noi.
În timp ce mama începe sa zâmbească mulțumită, fiul adaugă:
- … iar cei care v-ați enervat pentru cele două ore de întârziere… puteți s-o trimiteți în p*zda mă-sii pe aia din bucătărie.

Categorii: Banca de bancuri

Comentarii