abonează-te la newsletter!

Fata de la noi: Flory Conea

Horia Ghibutiu, 29 May 2014

După ce a fost finalistă la concursul FHM Covergirl, Flory se întoarce în revist. Mai întâi în ediția franceză, unde fata a ocupat locul 3 în Top 100, iar acum, și la noi. Și nu numai că se întoarce, dar se întoarce și pe toate părțile!

Fotografii: Dan Nichitiu & Cristian Niculae Make-up: Ioana Cristea Hair: Iulian Urlan

Până să o descoperim în ediția franceză FHM, care e muuult mai decoltată decât a noastră, știam despre fosta finalistă a concursului nostru Covergirl că e o tipă OK, care merge zilnic la sală și care s-ar muta în București, deși s-a obișnuit prea bine la Cluj. La apariția ei în FHM Franța, am tresărit și am invitat-o la o nouă ședință foto, una care să sugereze că notorietatea ei s-a clădit în presa tradițională. Acesta e și motivul pentru care Art Directorul nostru și-a asumat (pro bono, nu pupă niciun ban în plus!) rolul de stilist în platou și a șifonat, cu pricepere și dăruire, ziarele care au acoperit-o, parțial ori cât de cât, pe Flory. Și dacă tot a pozat pentru noi, am profitat și am tras-o și de limbă, prilej cu care am mai aflat câte ceva despre ea.

Ca, de pildă, faptul că cel care o face să se simtă senzuală e chiar prietenul ei; că atunci când doarme, nu poartă nimic; că a devenit femeie undeva în Balcani; că i se mai zice că seamănă cu o vedetă („Pfff, sunt câteva: Eva Longoria, Natalie Imbruglia și Inna. Mi s-a spus, nu e neapărat și opinia mea“); că apariția în ediția franceză FHM i-a adus niscaiva oferte din străinătate, dar prefer să nu le pomenească până nu se concretizează; că sunt destule chestii care îi displac la unii masculi („urăsc bărbații care au o părere mult prea bună despre ei sau despre ceea ce au, deci îngâmfarea. Detest ipocrizia. Dar cel mai mult, ca să mă refer la un subiect actual, detest bărbații care se simt atrași de femeile artificiale din punct de vedere fizic“).

Cam asta-i treaba cu „Fata de lângă noi“. Ar fi de adăugat doar că, dacă îi vedeți pozele, v-ați dori să fie „Fata de lângă voi“…

Categorii: Pictorial Vedetele FHM

Comentarii